Skip to content
Home » Her er verdens dyreste biler

Her er verdens dyreste biler

Rolls Royce bil front logo

 

De normale luksus bilmærker

Du kender nok til de klassiske tyske luksus bilbrands som Audi, BMW, Mercedes med flere. Fælles for de bilmærker er, at de ofte fortæller den samme historie om føreren. Når du ser én i en Audi, så tænker du, de har styr på det, det hele spiller og håret sidder.
Hvordan de nogensinde kunne finde på at smide op mod en million på en bil, der er til gengæld en ting , mange vil aldrig forstå. Men endnu mere uforståeligt er det, at vi langt fra er i nærheden af verdens dyreste biler

.Sort audi som holder på en parkerings plads

Unsplash – Velito

De Italienske luksusbiler

Måske kender du også til de italienske Lamborghini og Ferrari. Nu er vi oppe i de lidt dyrere klasser, hvor priserne typisk ligger fra en million og op.

Det er ikke ligefrem, de biler man ser hver dag, og hvis man skulle være heldig at se dem, så er det garanteret, at man står med åbent gab og store øjne. Der er ingen tvivl om, at de rullende vidundere er et syn for guder.. Bare at tænke på at der ruller millioner af kroner forbi ens øjne.

De mest eksklusive bilmærker

Men hvis vi dykker lidt længere ned i de dyre bilmærker, så finder vi de helt eksklusive:
Bugatti, Rolls Royce, Pagani. De tre dyreste bilmærker som også producerer de dyreste biler, som kan købes for penge.

Du har nok hørt om Rolls Royce. CEO bilen med starlight i taget og en paraply indbygget i døren. Eller måske Bugatti, det franske luksusmærke, som kun de mest velhavende har råd til – samt adgang til at købe. Sammen med Pagani lægger de sig som de mest eksklusive og dyre bilmærker i verden!

Her ses listen med verdens 3 dyreste biler:

  • Rolls-Royce Boat Tail: 179.145.120,00 kr
  • Bugatti la Voiture Noire: 123.762.460,50 kr
  • Pagani Zonda HP Barchetta: 122.390.802,50 kr

For at sætte det hele lidt i perspektiv så kan man for samme pris som verdens dyreste bil købe Danmarks dyreste hus for (150 millioner kroner) og stadig have 29 millioner kroner tilbage.

Eller du kunne købe alle disse danske fodboldklubber for samme sum penge som verdens dyreste bil:

  • Horsens
  • Esbjerg
  • SønderjyskE
  • Silkeborg.

Hvad ville du vælge?

Leave a Reply